dilluns, 28 de gener de 2008

Post #2: Capità Penedès II

.
Un any més, les JERC Alt Penedès participem en el Fastcurt, un concurs de curtmetratges que es a anualment a Vilafranca i que aquest any arribava a la tercera edició. El festival, evidentment, acompleix el requisit de permetre curts d'estar per casa com el nostre, motiu pel qual vam poder participar-hi, costat per costat, amb d'altres de ben professionals, i una altra majoria de ben cutres.
Sense més paraules, us deixo amb el nostre:Què, bo eh?? ;-) La batalla a l'estil Batman dels 60's sobretot oi? Si, sembla mentida, però no vam guanyar. Bé, de fet no vam quedar ni entre els 3 primers, ni vam tenir un premi del jurat, així que...vam riure molt fent-lo, però poc rendible.
Què hi farem...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jajajjajaj, bonissim Toni!!! Sobretot quan es diu "heu entèns a la russa" - "no, però està bona", jajaja la teva russa suposo!!! I les osties en plan batman + una mica de màtrix tb ha estat genial!!!

Bé, tu i jo fa temps que no ens diem res, tot i que vam compartir uns dies intensos en una petita taula de la gene!! Jajajaa, ja saps qui sòc, no?

Ok, doncs que vagi tot molt benne i ja saps, si algún dia et passes per Canet o rodalies, fes-me un toque que per allà estaré!!!

Salut,

Bertus= Albert (ex becari de la Neus)

Unknown ha dit...

hehehehe
Alguien me quiere explicar que hace la mafia italiana hablando catalán?? Eso se llama una buena política de integración.
Además, que hace un superheroe catalán plagiando la banda sonora de un superheroe americano?? Donde quedan las sardanas o els segadors???

B7,

Helena

Toni Jover ha dit...

@Albert: si voltes per Barna aviam si quedem per fer un beure! és que Canet... si no hi vaig expressament em queda una mica lluny ;-)

@Helena: Si recordes l'història de Catalunya, Sicília ve ésser catalana durant una bona colla d'anys i segur que aquests ja el parlaven allà ;-) Al curt de l'any passat (tb disponible al YouTube) hi havia la banda sonora de la Santa Espina, que ho feia moooolt més friki encara!